top of page
smile.jpg
Wie is Mira?

MIRAYOGA

mirayoga4.jpg

MIRAYOGA

Graag bied ik je een plek aan om op een spontane en "down to earth" manier yoga te ervaren, en te genieten van de voordelen die yoga je kunnen brengen. In mijn lessen nodig ik je uit om even tijd te maken voor jezelf, om op reis te gaan met je adem door de houdingen. Om waar te nemen wat er nu eigenlijk gebeurd in de houding, om te voelen en te luisteren naar wat goed is en wat niet.

 

Zo leer je gezonde grenzen te stellen, te groeien en veranderen met respect voor je kunnen en hoe jij je dag per dag voelt. Niet alleen op de mat maar ook in je dagelijks leven. In een tijd van onbalans, bij spanningen of om je lekker te blijven voelen is yoga een heel mooie basis om weer de weg terug naar jezelf te vinden.

In mijn yoga lessen zijn de houdingen verbonden door een diepe, langzame adem. Luisterend naar je lichaam en geest geef ik in de lessen ruimte voor variaties naar dat plekje waar voor jou de uitdaging ligt. 

Doe je mee?

logowhite_edited.png

Mijn yogareis

Is yoga wel iets voor mij? Zou het te zweverig zijn, saai of juist heel moeilijk? Ik woonde op een klein eilandje in de Golf van Thailand. Ondanks de mooie plek, een waar paradijsje, was alles toch even teveel voor me. Yoga beloofde balans, rust en focus. Zo begon daar in een yoga shala tussen de palmbomen aan het strand, mijn yoga avontuur.

 

Snel voelde ik mij stukken sterker. Niet alleen fysiek maar zeker ook in mijn hoofd en in mijn hart. Het is iets heel moois als je je passie ontdekt en ervaart. In 2006 stapte ik in India een Sivananda ashram binnen voor mijn eerste yoga teacher training. Het was een heel mooie ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben.  

 

Ik ben naast Hatha yoga docent ook yin yoga docent, Thaise yoga massage en Theta healing practicioner en Reiki master. Met Trimurti heb ik in 2019 mijn multi style 500 uur training gedaan. Lekker om weer even terug in de tropen zijn. Intussen ben ik een Senior teacher geregistreerd bij Yoga Alliance. 

Ik kijk er naar uit yoga met je te delen.

                                         Namaste

miraself.jpg

Een yogales met Mira is telkens weer inspirerend. De les begint met thuiskomen op je mat door bij je adem te komen en contact te maken met je lichaam.

In iedere les is er aandacht voor ademhalingsoefeningen, pranayama. We warmen vaak op met de zonnegroet, Surya Namaskar.

Mira neemt je daarna mee op een reisje door de houdingen met een bewuste, rustige ademhaling. Ze laat je luisteren, voelen en observeren wat er in het moment in jouw lichaam en hoofd speelt. Zo geeft ze in de lessen variaties die jou helpen naar dat plekje te gaan waar voor jou de uitdaging ligt. Mira doet de houdingen zelf mee dus je kunt altijd even spieken. Ze motiveert je door de houdingen te bewegen met je adem en met intentie. Na een paar lessen zul je merken dat adem en bewegen steeds makkelijker gaat en het eenbewegende meditatie is geworden.

 

"Het gaat niet om hoe flexible je bent. Het gaat om de intentie te luisteren, te voelen en observeren en om dat wat je onderweg op de mat in jezelf tegen komt, mee te nemen in je dagelijks leven. Zo kun je ruimte maken voor groei, leer je grenzen te stellen, en voor jezelf te zorgen. Je vind vertrouwen in jezelf en anderen en vrijheid in wie je bent."    

mirayoga3.jpg

Yoga met Mira

child.jpg
Yoga is the dance of every cell with the music of every breath that creates inner serenity and harmony
  • Instagram

Follow Me

bottom of page