top of page
Yoga door de Pool

Retreat met Mira

Klinkt even tijd voor jezelf als een droom? Dagelijks zorgen we voor anderen. Soms vergeten we in alle drukte onszelf. Een retreat is tijd voor jou! Wat is er fijner dan lichaam en geest lekker tot rust te laten komen en nieuwe inspiratie en energie te vinden? Mira creert een veilige plek waar je tot jezelf kunt komen. Even weg van de drukte, om te ontspannen, jezelf weer op te laden, en verbinding te maken met jezelf op een dieper niveau.

 

Alles mag, niets moet! Voeg er mooie stranden of bergen aan toe en vergezichten die je stil maken, heerlijk en gezond eten en je bent een onvergetelijke ervaring rijker. Goed voor jezelf zorgen is de basis om er op een gezonde, zorgzame en liefdevolle manier te kunnen zijn voor jezelf en anderen. Soms moet je daar even tijd voor maken.  

Mira haar luchtige manier van lesgeven en haar zorg en aandacht, maken de retreats geschikt voor iedereen.

Boek Mira voor groeps of prive retreat

logowhite_edited.png
fullmoonmeditation.jpg

Winter specials live online

Klinkt even tijd voor jezelf als een droom? Dagelijks zorgen we voor anderen. De winter komt er weer aan, met kort, donkere dagen en koude. Het is dan zo verleidelijk om lekker op de bank weg te kruipen met een goed boek en een kop thee, of om jezelf te verliezen. Je kunt je er soms zo lamlendig van voelen. Het is dan heel goed juist even wat tijd te maken voor jezelf, je lichaam en je mindset.

De winterspecials zijn bedoelt om je even op te beuren, te herstellen of om eens wat nieuws te proberen. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, kun je meedoen. De specials zijn even een momentje voor jou, of misschien wil je een special met iemand samen doen. Dat kan allemaal. 

De specials worden live via zoom gegeven, op een leuke, toegankelijke manier, en met de persoonlijke begeleiding van Mira.

Alle specials zijn €15 pp. Januari en Februari volgen nog.

Drukpunten &  Meridianen 12 November 22

In de Traditionele Chinese Medische wetenschap werkt men met drukpunten en energiebanen, de meridianen. Het is gebaseerd op het concept van levensenergie die door de meridianen in ons lichaam stroomt.

Wat gaan we doen? Met behulp van onze handen, vingers en ballen gaan we verschillende drukpunten op het lichaam stimuleren. Dit helpt de stroom van levensenergie door de meridianen in het lichaam te balanceren, wat het in staat stelt het genezings en herstelproces te starten, Aan het einde van de special zul je wat meer weten over de drukpunten en meridianen, en hoe je ze kunt gebruiken om je beter te voelen, te ontspannen, of juist weer wat op te laden.

Zaterdag 12 November 9:30-11:30. Zorg dat je twee drukpuntballen, of twee stevige tennisballen hebt.

meedoen
krakenimages-4l8UH4G2_Dg-unsplash.jpg

Yoga met zijn tweeën 16 December 22

Klinkt even tijd voor jezelf als een droom? Dagelijks zorgen we voor anderen. Het is leuk en helpt het kan je helpen net wat fijner in een houding te komen, samen yoga doen.

Deze special is voor iedereen, en kun je samen doen met je partner, vriend of vriendin, een familielid, of de buur. Dat je ongeveer even groot bent is fijn maar geen noodzaak. Het enige wat je nodig hebt is wat ruimte, wat tijd, en een glimlach. Op een leuke en spontane manier gaan we samen door de houdingen. Mira begeleid je in het naar elkaar te luisteren en te observeren. Zo vergroten we vertrouwen, en verbeteren we onze communicatie. Samen yoga doen is vooral leuk!

Vrijdag 16 December 19:30-21:30

Retreat
winter specials
healingsounds.jpg

Het gaat er niet om ergens goed in te zijn             Het gaat erom goed voor jezelf te zijn

Yoga on Deck

Live online Yoga beginnerscursus

Deze cursus geeft je net dat beetje extra vertrouwen. Het is een goede basis om zelf thuis yoga te gaan beoefenen en om je voor te bereiden op een groepsles.

 

De cursus is geinspireerd door verschillende yoga stijlen om je zo een brede basis te geven. Stap voor stap gaan we door de houdingen met focus op ademhaling, versterken, ontspanning en flow. Mira geeft variaties zodat voor iedereen deze cursus een mooie ervaring is met de hoop dat ook voor jou yoga een positieve bijdrage aan je leven mag zijn.

Wat leer je in de beginnercursus?

  • Wat is yoga, geschiedenis, filosofy en diverse yogastijlen  

  • Ademhalingstechnieken - pranayama  

  • Zonnegroet en warm up – surya namaskar en variaties  

  • De basis staande houdingen, achteroverbuigingen, zittende houdingen en variaties

  • Eindontspanning – Savasana  

  • Yoganidra  

Yoga Class

In 5 lessen zet je een goede basis neer voor je verdere yoga avontuur. Je kunt persoonlijke aandachtspunten aangeven en zo ontdekken welke yoga stijl het beste bij jou aansluit of op dit moment goed voor je is. Je ontvangt een manual waarin je alles nog even terug kunt lezen.

Beginnerscursus
Image by Jr Korpa

My mat is my canvas, yoga is my art

Adem en meditatie workshop

Soms lijkt je geest een loopje met je te nemen. Dit maakt concentreren heel moeilijk. In deze workshop ervaar je dat de geest en de adem nauw verbonden zijn. Even diep adem halen als je je gespannen of gestrest voelt, werkt echt. Het geeft even een beetje ruimte en helderheid in je hoofd. 

  

  • Ademhalingstechnieken - pranayama. Pranayama regelt de stroom van prana in ons lichaam. Prana is de levensenergie . Het vitaliseert en laadt ons op.  

  • Diverse meditatie stijlen en visualisaties uit verschillende tradities.  

 

Met pranayama als een voorbereiding, maak je kennis met meditatie stijlen uit verschillende tradities. Samen verwelkomen deze je met een gevoel van rust, stilte en helderheid. Wetenschappelijk is bewezen dat meditatie, stress direct zou verminderen en de produktie van het gelukshormoon cortisol stimuleert en de hersencapaciteit vergroot.  

Mediteren van de vrouw

Wat leer je in deze adem & meditatie workshop:

Adem en Meditatie workshop
Oudere dame yogapose

Yin yoga special

Ik nodig je uit voor slow down Friday, een 2 uur durende yin yoga les.

 

Misschien lijkt het voor anderen alsof je alles aan kunt. Intussen peddel je de hele week hard om ook maar wat boven het water te blijven. Aan het einde van een drukke week is alles wat je nodig hebt een plek om even alle spanning die je hebt los te laten en weer even tot jezelf te komen.

 

Je zult merken dat je gedachten weer rustig zijn, je kunt je weer beter concentreren en hebt weer voldoende energie voor een leuk weekend.  

logowhite_edited_edited.png
yin yoga workshop

Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursus op verzoek

Misschien heb je zelf al eens een Reiki behandeling gehad en heb je de positieve veranderingen zelf ervaren, en lijkt het je interessant zelf Reiki te kunnen geven.

In Reiki 1 gaan we in op de achtergrond van Reiki en leer je hoe je een behandeling aan jezelf en aan aan anderen kunt geven. Je krijgt vier inwijdingen die je energie vibratie zullen verhogen tot het niveau van Reiki 1. Z0 word je een kanaal voor de Reiki energie. 

Voor deze tweedaagse cursus is het maximale aantal deelnemers 4. In een fijn klein groepje kun je zo alles goed in je opnemen en beleven en is er ruimte voor vragen en ervaren. 

Op 2 dagen of 4 avonden.

Bij de cursus ontvang je een Reiki 1 werkboek.

Deze cursus kan ook online gevolgd worden in je eigen tempo en tijd.

reikiopafstand.jpg
Reiki 1 Cursus
yogakohtao.jpg

Workshops & Retreats

Haal diep adem, laat los, lach en begin opnieuw.
bottom of page