Mijn yoga avontuur

Leer luisteren naar wat je lichaam en geest nodig hebben en beweeg met respect voor jouw kunnen, in dat moment. Laat je niet intimideren door mooie plaatjes van yogahoudingen. Rol je mat uit en doe mee. Yoga is echt voor iedereen.

Mira

Is yoga wel iets voor mij? Zou het te zweverig zijn, saai of juist heel moeilijk? Ik woonde op een klein eilandje in de Golf van Thailand. Ondanks de mooie plek was alles toch even teveel voor me. Yoga beloofde balans, rust en focus. Zo begon in een yoga shala tussen de palmbomen aan het strand, mijn yoga avontuur.

Snel voelde ik mij stukken sterker. Niet alleen fysiek maar zeker ook in mijn hoofd en in mijn hart. In 2006 stapte ik in India een Sivananda ashram binnen voor mijn eerste yoga teacher training. Een heel mooie ervaring waar ik zeer dankbaar voor ben.  

Ik ben naast Hatha yoga docente ook yin yoga docente. Met Trimurti heb ik in 2019 op Bali mijn multi style 500 uur training gedaan. In Thailand heb ik een Thaise yoga massage, en Theta healing opleiding gevolgd. Sinds 2008 ben ik Reiki master. ‚Äč

Ik kijk er naar uit mijn passie voor yoga en welzijn met je te delen.

"Een kleine dromer die houdt van zonnestralen op haar lichaam, frisse lucht, en alle beestjes op deze aarde, van de maan en de zee met hun wonders en kuren.

Een creativeling en alleskunner met een passie voor bewegen, schilderen, dingen maken en herstellen groot en klein.

Ze houdt van de natuur, en van dansen met de puls en magie van het Universum.

In stilte vindt ze rust en inspiratie door te zijn met alles dat is. Altijd open om te leren en met liefde haar kennis te delen."